Over Taxi Centrale Schiphol

Taxi Centrale Schiphol werd gegrond in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde taxiorganisatie met bijna 500 voertuigen en 600 chauffeurs.

Door de deregulering van de wet personenvervoer is de kwaliteit van het taxiproduct gemiddeld genomen minder geworden. Wij hebben gemerkt dat er een duidelijke behoefte is naar gemakkelijk en betrouwbaar vervoer, tegen een acceptabele prijs.

Wij streven er dan ook naar een kwalitatief goed product neer te zetten; gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onze kernwaarden, waarbij we tevens streven naar technische innovatie.

De klant staat centraal bij Taxi Centrale Schiphol

Individueel personenvervoer is de meest kostbare en exclusieve vorm van personenvervoer over de weg en dient dan ook als zodanig behandeld te worden. Door de continue interactie met verschillende reizigers, proberen wij de wensen van deze reizigers te vertalen naar diverse voordelen en attributen, die voor onze klanten een toegevoegde waarde vormen.

Taxi Centrale Schiphol wil het leidende kwaliteitsbedrijf in de regio Schiphol-Amsterdam worden voor individueel personenvervoer